Direct
hulp
Direct en snelle hulp bij dataverlies.
Om de schade beperkt te houden, adviseren wij u om direct onze hulp in te schakelen.
     
Gratis transport Uw mediadrager al binnen 2 uur opgehaald.
Voor 15.00 uur aangemeld, vandaag nog opgehaald.
     
Online aanvraag Schakel direct onze professionele hulp in.
Data Garatantie! Geen data, geen kosten.

Eerste hulp bij dataverlies!
Online Aanvragen
Vul onze aanvraagformulier in en ontvang direct een diagnose offerte.
Gratis advies
Heeft u een vraag of wilt u advies op maat, wij staan u graag te woord.

Data Verloren?
Wij zijn in 95% van alle gevallen in staat uw verdwenen data terug te halen. Onze specialisten volgen de ontwikkeling van data recoverytechnologie op de voet. Wij beschikken over de meest geavanceerde apparatuur en technieken om uw data te herstellen.
Data Garantie!
Geen gegevens, geen geld. Wij hanteren bij alle herstelprojecten de stelregel "geen gegevens, geen geld". Als we om welke reden dan ook niet in staat zijn uw gegevens te herstellen, bent u ons geen geld verschuldigd.
Waarom wij?
Wij hebben al duizenden herstel-operaties met succes uitgevoerd. Of u nu te maken heeft met een sofwarematig probleem of met fysieke schade, een stroomstoring, waterschade, brand, computervirus of een valpartij, op onze expertise kunt u vertrouwen. Wij maken de verloren gewaande computerinformatie weer voor u beschikbaar.

Data Herstel Service

Data herstel service zorgt er voor dat uw data op tijd hersteld is.

Raid Data Recovery beschikt al jarenlang over een uitgebreide expertise op het gebied van Data Herstel. Wij waarborgen een optimale business continuity van uw bedrijf. Door onze speciale data herstel service bent u bij ons verzekerd van een spoedig data herstel.

Ons professionele team diagnosticeert uw harde schijf om de oorzaak van het probleem aan uw mediadrager vast te stellen. Na zorgvuldige analyse, stelt Data Recovery Nederland voor u een diagnose rapport samen. Hierin vindt u alle informatie betreffende de aard van het probleem, de oorzaak, de oplossing en de prijsopgave. Uiteraard beslist u zelf of u over wilt gaan tot het herstel proces aan de hand van dit rapport. U bent tot niets verplicht!

 

Data Herstel

Data herstel wordt steeds belangrijker in de wereld van onze netwerkmaatschappij. Voor zowel bedrijven als particulieren. Onze samenleving slaat steeds meer gegevens digitaal op in computersystemen. Het bespaart een hoop ruimte en verhoogt de productiviteit. Juist omdat men op deze manier efficiënt en doelmatig kan werken, wordt het maken van back-ups of kopieën vaak verzuimd.

Wij begrijpen dat u kunt vergeten om kopieën het maken. Of u wenst überhaupt geen tijd en aandacht te besteden aan het maken van back-ups. Alleszins niet als u weet dat de mogelijkheid op dataverlies van uw mediadrager door technisch problemen slechts 0,14% is. Door de toenemende nieuwe technieken en hoeveelheid data wordt de afhankelijk van computers steeds groter. Wij hebben de nodige kennis en bieden steeds meer mogelijkheden en oplossingen op het gebied van Data Herstel.

Onze snelle 24 uur Express service verzekert u van een spoedige inzicht in het probleem van uw harde schijf.  Uw mediadrager wordt met voorrang in behandeling genomen.
U kunt elke stap volgen in het proces van uw dataherstel. Wij nemen het herstellen van uw data erg serieus. Direct nadat u ons aanvraagformulier hebt ingevuld, maken wij een opdrachtnummer voor u aan.  Refererend aan dit nummer kunnen onze medewerkers al uw vragen snel en efficiënt beantwoorden.

Heeft u direct vragen? Ook dan staan onze medewerkers voor u klaar. Maak direct Contact

Laat u niet misleiden door bedrijven die aanbieden uw harde schijf ter plekke of (nog erger!) op afstand te herstellen. Vóórdat er hulpprogramma's op een gecrashde harde schijf worden uitgevoerd, moeten alle aanwezige sectoren worden gekloond, sector voor sector. Elke andere aanpak is vragen om moeilijkheden. Eén verkeerde handeling en ALLE gegevens kunnen verloren gaan. Data herstel is dan in de meeste gevallen niet meer mogelijk.

 

Data Herstel. Hoe werkt het?

Voordat wij uw data herstellen, wilt u natuurlijk weten, hoeveel de uiteindelijke kosten zullen bedragen. Daarom werkt onze data herstel service uitsluitend aan de hand van ons diagnoseproces. Uw harde schijf wordt eerst geanalyseerd om vast te stellen wat het probleem is, wat de kosten zijn en hoe lang het data herstel proces gaat duren.

U ontvangt een analyserapport. In dit rapport treft u de volgende informatie aan: soort beschadiging, data herstel kosten, slagingskans, tijdsduur et cetera. Het analyserapport is tevens bedoeld als (geheel vrijblijvende) data herstel offerte.

U beslist of u wel of niet akkoord gaat met het data herstel aanbod. Gaat u akkoord, dan worden uw data binnen de aangegeven tijdsduur gered.

Zodra uw data zijn gered, wordt er een filelist samengesteld. Dit is een overzichtelijke lijst waarin alle data staan opgesomd. Deze filelist ontvangt u ter controle.

Bent u niet tevreden met de filelist, dan betaald u uiteraard geen data herstel kosten.

Bent u tevreden met de filelist, dan worden uw data succesvol gered en ontvangt u binnen enkele dagen uw data retour.

Voor het verzenden van uw mediadrager is het noodzakelijk dat u deze goed verpakt. De voorkeur gaat uit naar de aanschafverpakking. Mocht u de aanschafverpakking niet meer hebben, dan raden we u aan om een doos te gebruiken die minstens twee keer de grootte heeft van uw mediadrager. Vul de tussenruimte op met verend materiaal, zoals schuimblokjes of een aantal lagen luchtbellenfolie. Vraag direct een diagnose offerte aan en wij halen uw harde schijf binnen 2 uur op.

 
 
Copyright © 2009 Raid Data Recovery, Alle rechten voorbehouden.