Direct
hulp
Direct en snelle hulp bij dataverlies.
Om de schade beperkt te houden, adviseren wij u om direct onze hulp in te schakelen.
     
Gratis transport Uw mediadrager al binnen 2 uur opgehaald.
Voor 15.00 uur aangemeld, vandaag nog opgehaald.
     
Online aanvraag Schakel direct onze professionele hulp in.
Data Garatantie! Geen data, geen kosten.

Eerste hulp bij dataverlies!
Online Aanvragen
Vul onze aanvraagformulier in en ontvang direct een diagnose offerte.
Gratis advies
Heeft u een vraag of wilt u advies op maat, wij staan u graag te woord.

Data Verloren?
Wij zijn in 95% van alle gevallen in staat uw verdwenen data terug te halen. Onze specialisten volgen de ontwikkeling van data recoverytechnologie op de voet. Wij beschikken over de meest geavanceerde apparatuur en technieken om uw data te herstellen.
Data Garantie!
Geen gegevens, geen geld. Wij hanteren bij alle herstelprojecten de stelregel "geen gegevens, geen geld". Als we om welke reden dan ook niet in staat zijn uw gegevens te herstellen, bent u ons geen geld verschuldigd.
Waarom wij?
Wij hebben al duizenden herstel-operaties met succes uitgevoerd. Of u nu te maken heeft met een sofwarematig probleem of met fysieke schade, een stroomstoring, waterschade, brand, computervirus of een valpartij, op onze expertise kunt u vertrouwen. Wij maken de verloren gewaande computerinformatie weer voor u beschikbaar.

Data Recovery Gent

Gent ophaalservice binnen 2 uur. Vanuit Gent wordt uw harde schijf binnen 2 uur opgehaald. Binnen 24 uur wordt uw harde schijf geanalyseerd om het probleem vast te stellen. Onze Data Recovery Service herstelt uw pc/laptop harde schijf, externe harde schijf, e-mai bestanden en nog veel meer.

Direct hulp: +31 (0)412 456 857

Email Recovery

Email recovery en bestanden terughalen van uw harde schijf gaat pas van start zodra uw beslist om akkoord te gaan met onze data recovery offerte. Vraag direct een offerte aan. Aanvraagformulier. Email recovery is een zeer specialistisch gebied. Onze ingenieurs hebben al jarenlang ervaring met het terughalen van data en zijn in detail bekend met de desbetreffende constructies, werking en zwakheden van gegevensopslagsystemen. Zij beschikken over de juiste methodes, instrumentarium en gereedschappen die nodig zijn bij het recoveren van uw e-mail bestanden.

 

Verloren bestanden terughalen

Wanneer u niet meer bij uw opgeslagen informatie kunt en al uw gegevens kwijt lijken te zijn WANHOOP DAN NIET. Wij zijn in 95% van alle gevallen in staat om uw verdwenen data terug te halen. Onze specialisten volgen de ontwikkeling van data recoverytechnologie op de voet. Wij beschikken over de meest geavanceerde apparatuur en technieken om uw data te herstellen.

Onmiddellijk na ontvangst van uw mediadrager gaan wij over tot het analyseren van uw harde schijf. Na vaststelling van het probleem ontvangt u ons analyserapport waarin wij de type schade vermelden, de gegevens die hersteld kunnen worden, hoe lang alles gaat duren en niet te vergeten; de exacte prijslijst. Hierna kunt u zelf beslissen of u met het recoveryproces door wilt gaan. U BENT NERGENS TOE VERPLICHT!

 
 
 
 
Copyright © 2009 Raid Data Recovery, Alle rechten voorbehouden.