Direct
hulp
Direct en snelle hulp bij dataverlies.
Om de schade beperkt te houden, adviseren wij u om direct onze hulp in te schakelen.
     
Gratis transport Uw mediadrager al binnen 2 uur opgehaald.
Voor 15.00 uur aangemeld, vandaag nog opgehaald.
     
Online aanvraag Schakel direct onze professionele hulp in.
Data Garatantie! Geen data, geen kosten.

Eerste hulp bij dataverlies!
Online Aanvragen
Vul onze aanvraagformulier in en ontvang direct een diagnose offerte.
Gratis advies
Heeft u een vraag of wilt u advies op maat, wij staan u graag te woord.

Data Verloren?
Wij zijn in 95% van alle gevallen in staat uw verdwenen data terug te halen. Onze specialisten volgen de ontwikkeling van data recoverytechnologie op de voet. Wij beschikken over de meest geavanceerde apparatuur en technieken om uw data te herstellen.
Data Garantie!
Geen gegevens, geen geld. Wij hanteren bij alle herstelprojecten de stelregel "geen gegevens, geen geld". Als we om welke reden dan ook niet in staat zijn uw gegevens te herstellen, bent u ons geen geld verschuldigd.
Waarom wij?
Wij hebben al duizenden herstel-operaties met succes uitgevoerd. Of u nu te maken heeft met een sofwarematig probleem of met fysieke schade, een stroomstoring, waterschade, brand, computervirus of een valpartij, op onze expertise kunt u vertrouwen. Wij maken de verloren gewaande computerinformatie weer voor u beschikbaar.

Data Recovery

Onder data recovery verstaan we het terughalen van bestanden van defecte of beschadigde mediadragers.

Er zijn diverse soorten mediadragers o.a. Harddisks, SD-Carts, USB-sticks, tapes, CD;s, DVD’s etc.  maar ook complete RAID-configuraties.

De reden van dataverlies kan allerlei oorzaken hebben. Zie opsomming hiernaast

Bij data verlies onderscheiden we hardware- als softwarematig problemen. In beide gevallen kan data dikwijls hersteld worden via door diverse methodes te gebruiken. Toch zal hierbij toch vaak de deskundigheid van een data recovery specialist nodig zijn.

 

Data Recovery Service

Heeft u te maken met dataverlies op uw pc- of laptop harde schijf, uw USB-stick, uw SD-Cart of zelfs een complete RAID crash? Onze Data Recovery Service  garandeert u van een optimale kans op data herstel. Bij ons is uw data in veilige handen. Wij beschikken over de deskundigheid, ervaring, juiste instrumenten en een Class 100 Cleanroom.

Met onze professionele en persoonlijke aanpak bieden wij de juiste oplossing bij allerlei soorten mediadragers en bij allerlei soorten problemen. Door het gebruik van onze eigen hulpmiddelen en op maat gemaakte software-oplossingen bent u bij Raid Data Recovery ervan verzekerd dat uw data in de beste handen is.

Wilt u een diagnoseofferte? Vul dan ons aanvraagformulier in. Binnen één minuut ontvangt u al bericht in uw mailbox.
 

Wat te doen bij dataverlies

Denkt u dat u harde schijf is gecrashed? Vermoedt u te maken te hebben met dataverlies?

Stop dan direct met werken en zet de stroom onmiddellijk uit. Daardoor voorkomt u dat het probleem erger wordt. Probeer er niet zelf aan te sleutelen maar laat dit probleem over aan een specialist. Blijf rustig en kalm. In veel gevallen is het toch nog mogelijk om uw data te achterhalen.

 
Garantie: geen gegevens, geen geld!

Bij RAID Data Recovery zien wij graag tevreden klanten. Is uw meest belangrijke data niet hersteld? Dan hoeft u ook niet de data af te nemen. Wij hanteren de stelregel "geen gegevens, geen geld".
 

Toonaangevende klantenservice met hoog opgeleide medewerkers.

Bij RAID Data Recovery hanteren wij een systeem voor kwaliteitsbewaking. Wij werken voortdurend aan de verbetering van onze processen, technologieën en kwaliteitssystemen. Op deze manier willen wij onze klanten de best mogelijke kwaliteit en dienstverlening bieden en garanderen. Ons doel is u zo optimaal mogelijk van dienst te zijn en aan uw verwachtingen te voldoen.

 

Uw data wordt vertrouwelijk behandeld!

Bij RAID Data Recovery hebben wij steevast te maken met zeer privacygevoelige informatie. Vanzelfsprekend gaan wij heel zorgvuldig om met de vertrouwelijke gegevens van al onze klanten. We zijn ons er zeer van bewust dat onze reputatie en alsmede die van onze klanten van deze zorgvuldigheid afhangt.  Daarom  behandelen we alle mediadragers met de grootst mogelijke discretie, zowel intern als extern vanaf het eerste contact tot en met de voltooiing van de werkzaamheden.

Copyright © 2009 Raid Data Recovery, Alle rechten voorbehouden.