Direct
hulp
Direct en snelle hulp bij dataverlies.
Om de schade beperkt te houden, adviseren wij u om direct onze hulp in te schakelen.
     
Gratis transport Uw mediadrager al binnen 2 uur opgehaald.
Voor 15.00 uur aangemeld, vandaag nog opgehaald.
     
Online aanvraag Schakel direct onze professionele hulp in.
Data Garatantie! Geen data, geen kosten.

Eerste hulp bij dataverlies!
Online Aanvragen
Vul onze aanvraagformulier in en ontvang direct een diagnose offerte.
Gratis advies
Heeft u een vraag of wilt u advies op maat, wij staan u graag te woord.

Data Verloren?
Wij zijn in 95% van alle gevallen in staat uw verdwenen data terug te halen. Onze specialisten volgen de ontwikkeling van data recoverytechnologie op de voet. Wij beschikken over de meest geavanceerde apparatuur en technieken om uw data te herstellen.
Data Garantie!
Geen gegevens, geen geld. Wij hanteren bij alle herstelprojecten de stelregel "geen gegevens, geen geld". Als we om welke reden dan ook niet in staat zijn uw gegevens te herstellen, bent u ons geen geld verschuldigd.
Waarom wij?
Wij hebben al duizenden herstel-operaties met succes uitgevoerd. Of u nu te maken heeft met een sofwarematig probleem of met fysieke schade, een stroomstoring, waterschade, brand, computervirus of een valpartij, op onze expertise kunt u vertrouwen. Wij maken de verloren gewaande computerinformatie weer voor u beschikbaar.

Harddisk Recovery Service

Harddisk Recovery Service herstelt uw defecte harddisk. Wij bieden harddisk recovery voor alle problemen, alle merken en besturingssystemen.

Harddisk crash, data kwijt? geen paniek onze Harddisk Recovery Service is de beste keuze voor het herstellen van uw waardevolle gegevens. Vul onze aanvraagformulier in en ontvangt direct een diagnose offerte

 

Harddisk Recovery

Harddisk recovery, maakt het mogelijk om verloren data van mediadragers terug te halen (te recoveren). Alle problemen, alle merken en alle besturingssystemen. Veelal staan de verloren data nog gewoon op de betreffende mediadrager, maar zijn zij door vele mogelijke oorzaken niet meer direct opvraagbaar. Deze kunnen via omwegen weer tevoorschijn worden gehaald.

 
Harddisk Recovery na formateren

Harddisk geformatteerd? Geen paniek! Zolang u geen nieuwe data opslaat op de harddisk zullen alle verwijderde bestanden nog intact zijn. Indien u nieuwe data heeft opgeslagen op deharddisk na dat uw heeft geformatteerd, wordt de kans al stukken kleiner dat de verwijderde bestanden compleet hersteld kunnen worden.
 
Mijn harddisk maakt tikkende geluiden

Wanneer de harddisk tikt, heeft u te maken met een fysieke beschadiging. Tikkende geluiden worden vaak veroorzaakt door een beschadigde lees/schrijf. Vererger de situatie niet door opnieuw op te starten. Dataherstel is in de meeste gevallen nog wel mogelijk.
 
Harddisk is gevallen

Is de harddisk gevallen? Dan heeft u waarschijnlijk te maken met een fysieke schade. Een van de meest gevoelige onderdelen van een harde schijf is de lees/schrijf kop. Na een val is de kans zeer groot dat deze beschadigd is en tikkende geluiden maakt. De opgeslagen gegevens worden niet meer uitgelezen. Vererger de situatie niet door opnieuw op te starten. Dataherstel is in de meeste gevallen nog wel mogelijk.
 

Toonaangevende klantenservice met hoog opgeleide medewerkers.

Om onze klanten de best mogelijke dienstverlening te bieden, hanteert RAID Recovery Service een systeem voor kwaliteitsbewaking dat de nadruk legt op voortdurende verbetering van processen, technologieën en het kwaliteitssysteem. We streven ernaar uw wensen te vervullen en uw verwachtingen te overtreffen.

 
Uw data wordt vertrouwelijk behandeld!

Dankzij ons hoge succespercentage wordt RAID Recovery Service niet alleen gerespecteerd door onze klanten, maar ook door andere bedrijven in onze sector. Hierdoor wordt RAID Recovery Service vaak met succes gevraagd om gegevens te herstellen nadat andere bedrijven hierin niet zijn geslaagd. Ons succes is gebaseerd op 11 jaar gespecialiseerde ervaring met gegevensherstel. We hebben interne software, hardware en trainingsprogramma's ontwikkeld om ervoor te zorgen dat onze technici beschikken over alles wat ze nodig hebben om harddisk recovery met succes te doen.
Copyright © 2009 Raid Data Recovery, Alle rechten voorbehouden.