Direct
hulp
Direct en snelle hulp bij dataverlies.
Om de schade beperkt te houden, adviseren wij u om direct onze hulp in te schakelen.
     
Gratis transport Uw mediadrager al binnen 2 uur opgehaald.
Voor 15.00 uur aangemeld, vandaag nog opgehaald.
     
Online aanvraag Schakel direct onze professionele hulp in.
Data Garatantie! Geen data, geen kosten.

Eerste hulp bij dataverlies!
Online Aanvragen
Vul onze aanvraagformulier in en ontvang direct een diagnose offerte.
Gratis advies
Heeft u een vraag of wilt u advies op maat, wij staan u graag te woord.

Data Verloren?
Wij zijn in 95% van alle gevallen in staat uw verdwenen data terug te halen. Onze specialisten volgen de ontwikkeling van data recoverytechnologie op de voet. Wij beschikken over de meest geavanceerde apparatuur en technieken om uw data te herstellen.
Data Garantie!
Geen gegevens, geen geld. Wij hanteren bij alle herstelprojecten de stelregel "geen gegevens, geen geld". Als we om welke reden dan ook niet in staat zijn uw gegevens te herstellen, bent u ons geen geld verschuldigd.
Waarom wij?
Wij hebben al duizenden herstel-operaties met succes uitgevoerd. Of u nu te maken heeft met een sofwarematig probleem of met fysieke schade, een stroomstoring, waterschade, brand, computervirus of een valpartij, op onze expertise kunt u vertrouwen. Wij maken de verloren gewaande computerinformatie weer voor u beschikbaar.

NAS, SAN, SNAP Data Recovery

Onze RAID Data Recovery Service herstelt uw SAN, NAS en Snap-servers (storage area network, network attached storage), en nog veel meer.

We maken gebruik van servers met een opslagcapaciteit in de Terabytes, zodat we de grote RAID-systemen kunnen verwerken die ons worden aangeboden voor systeemherstel.

Dankzij onze op maat gemaakte software- en hardwareoplossingen is RAID Recovery Service de beste keuze voor het herstellen van uw waardevolle gegevens.Vul onze aanvraagformulier in en ontvangt direct een diagnose offerte.

 

NAS, SAN, SNAP Data Recovery Service

Bij RAID Recovery Service hebben we Raid Data Recovery tot onze specialiteit gemaakt. Het is ons vak, dat we al meer dan 6 jaar met succes uitoefenen.

Hetzij het nu gaat om een logische of een fysieke probleem in uw RAID configurtie, NAS, SAN of SNAP Server, wij lossen dit voor u op!

In de meeste gevallen is de server dermate essentieel voor een onderneming, dat het verlies van de gegevens kan betekenen dat het bedrijf niet meer kan functioneren.

Laat u niet misleiden door bedrijven die aanbieden uw systeem ter plekke of (nog erger!) op afstand te herstellen. Vóórdat er hulpprogramma's op een uitgevallen RAID-systeem worden uitgevoerd, moeten alle schijfstations worden gekloond, sector voor sector. Elke andere aanpak is vragen om moeilijkheden. Eén verkeerde handeling en ALLE gegevens kunnen verloren gaan. RAID Data Recovery is dan in de meeste gevallen niet meer mogelijk.

We hebben al veel RAID-systemen hersteld die eerst in de werkplaatsen van verschillende van onze concurrenten zijn geweest. Neem gerust contact op voor vrijblijvend advies.

 

RAID, NAS, SAN, SNAP Server Data Recovery voor alle RAID-niveaus:

RAID 0 ("striping"):

gegevens worden over meerdere schijven gedistribueerd.RAID 1 ("mirroring"): twee harde schijven met redundantie, waarbij alle gegevens van de ene schijf op de andere worden gekopieerd.

RAID 2:

met Hamming-codes voor foutcorrectie, bedoeld voor schijfeenheden zonder ingebouwde foutdetectie. Alle SCSI-schijfstations beschikken over ingebouwde foutdetectie, zodat dit RAID-niveau weinig zin heeft bij SCSI-schijven.

RAID 3:

gegevens worden op byteniveau over meerdere schijfstations gedistribueerd ("striping") en er worden pariteitsbits opgeslagen op een ander schijfstation.

RAID 4:

gegevens worden op blokniveau over meerdere schijfstations gedistribueerd en er worden pariteitsbits opgeslagen op een ander schijfstation.

RAID 5 ("striping met gedistribueerde pariteit"):

de pariteitsbits worden over de schijfstations verdeeld.

RAID 0/1 of 10:

RAID op twee niveaus, een combinatie van meerdere gespiegelde schijfstations (RAID 1) met gegevensdistributie (RAID 0) in één disk array.

RAID 0/3 of 30:

RAID 0/5 of 50: RAID op twee niveaus, combineert meerdere RAID 5-sets met "striping" (RAID 0).

RAID 1/5 of 51.
...

RAID

RAID betekent Redundant Array of Independent (of Inexpensive) Disks. Het bevat de configuratie voor twee of meer schijven in combinatie met geringe foutafwijkingen en uitvoering. RAID disk drives worden vaak gebruik in servers en ook steeds vaker in thuis- en kantoorcomputers.

RAID is een methode om één of meer verzamelingen van dataopslag te maken van een aantal harde schijven. Het biedt meer veiligheid tegen fouten dan één harde schijf of een groep van losse harde schijven. We kunnen een RAID configuratie maken met IDE (parallel ATA), SATA (Serial ATA) of een SCSI-schijf en zelfs met een oude 3,5'' diskette!

Over de exacte betekenis van RAID is men het niet eens. De R van Redundant is al een punt van discussie. Sommige fabrikanten zijn afgedwaald van de aanvaarde RAID terminologie, hebben nieuwe niveaus van schijfindelingen gemaakt en die RAID genoemd en zelfs een nummer gegeven. Dit heeft niet geholpen. Er zijn zelfs enkele RAID configuraties bekend met slechts één harde schijf! Double parity, RAID 1,5, Matrix RAID enz. zijn voorbeelden van gepatenteerde RAID-configuraties.

Gegevens kunnen verspreid worden door RAID via het gebruik van hardware, software of een combinatie van beiden. Hardware Raid wordt meestal bereikt op óf on-board server geschikte moederborden óf via een insteekkaart waar een ISA/PCI slot op zit.

 
Uw data wordt vertrouwelijk behandeld!

Dankzij ons hoge succespercentage wordt RAID Recovery Service niet alleen gerespecteerd door onze klanten, maar ook door andere bedrijven in onze sector. Hierdoor wordt RAID Recovery Service vaak met succes gevraagd om gegevens te herstellen nadat andere bedrijven hierin niet zijn geslaagd. Ons succes is gebaseerd op 11 jaar gespecialiseerde ervaring met gegevensherstel. We hebben interne software, hardware en trainingsprogramma's ontwikkeld om ervoor te zorgen dat onze technici beschikken over alles wat ze nodig hebben om hun werk met succes te doen.
Copyright © 2009 Raid Data Recovery, Alle rechten voorbehouden.